Turizm Birliğinden SERKA'ya Ziyaret

07 Şubat 2021 09:29

Turizm Birliğinden SERKA'ya Ziyaret

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Turizm Birliği ile Serhat Kalkınma Ajansı birlikte hareket ederek çalışmalara katkı sunacak.

Kars Turizm Birliği Başkanı Halit Özer ve Başkan Yardımcısı Erdal Okumuş Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir ‘i makamında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olması temennilerinde bulundu. 
ziyarette, ayrıca Pandemi nedeni ile Ajans ve İşletmeler arası süreçlerin biraz daha ılımlı hale gelmesi ve bu konu da Kalkınma ajansının eskiden olduğu gibi yine bir çok işletme ve esnafa yol göstermesi, kurumsal anlamda öncü olması görüşüldü. 
Kars Turizm Birlik Başkanı Özer, yaptığı açıklamada: “SERKA Genel Sekreterimiz ile yaklaşık 10 yıl evvel olduğu gibi tekrardan beraberce Birlik beraberlik altında aynı heyecan aynı özveri ile gayretli çalışmalara başlayacağız. Genel Sekreterimiz İbrahim bey şimdi ki zaman da değil yıllar öncede Kars ve bölge turizmine destek ve çalışmalar ortaya koymuştur. Geçmiş yıllarda birçok başarılı süreçleri de beraberce sürdürdüğümüz çalışmalarımız olmuştur. Ayrıca kendisine Ajans içinde yaptığı bir takım yenilik ve değişikliklerden dolayı çok teşekkür ederim.  Ajans içinde kurulan Turizm birim başkanlığı için de daha da başarılı çalışmalar ortaya koyacaklarını belirten Genel Sekreterimize ve Birim Başkanı Çağrı bey de Başarılar dilerim” dedi. 
Özer, “Önümüzde ki günlerde Kars esnafımız için bir takım yeni çalışmaları da ortaya koyacağımızı belirten Sayın Genel Sekreterimiz İbrahim beye ve ekibine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilemekle beraber her türlü yenilik çalışmalarda da beraber olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.