Tarık’ı arama çalışmaları devam ediyor

02 Mayıs 2022 14:12

Tarık’ı arama çalışmaları devam ediyor

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars'ta dün hayvan otlatmaya gittiği yayladan tek başına geri dönerken kaybolan 12 yaşındaki Tarık Altun’u arama çalışmaları yeniden başladı. Ekipler, Tarık'ı bulabilmek için 20 saattir aramadık yer bırakmıyor.

Kars merkez Halefoğlu köyünde yaşayan Selma- Oktay Altun çiftinin 5 çocuğundan üçüncüsü olan Tarık 1 Mayıs sabahı kuzenleri ile büyükbaş hayvanları otlatmak için yaylaya gitti. Tarık Altun öğlen saatlerinde köye tek dönerken kayboldu. Gece boyu yapılan tüm aramalara rağmen Altun bulunamadı. Dün gece yarısına kadar devam eden çalışmalara ara verildi. Bugün erken saatlerde arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Kentte sabah saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle arama alışmalarına bir süre ara verildi. AFAD, UMKE, 112 Acil servis ve jandarma ekipleri ve 100 traktörün yanı sıra arama çalışmalarına dün geceden itibaren Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi de katıldı. Ekipler araziyi ve köydeki ev ile eklentilerini de didik didik arıyor.

Ekipler, çevredeki Yalınkaya, Derecik, Subatan ve Hacıveli köyü başta olmak üzere diğer köylere de bilgi vererek camilerden kayıp çocuk Tarık için anonslar yaptırdı.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.