Tarihi Demir Köprüde Evet Dediler

05 Temmuz 2021 09:02

Tarihi Demir Köprüde Evet Dediler

KARS PUSULA / ADEM ALP

Benzer ve Demir tarihi köprüde mutluluklarının ilk adımını attılar. Kars’ta sürpriz yapmak isteyen gençler, eş adaylarını evlilik tekliflerinde bulunmak için tarihi köprüler ve mekanları tercih ediyorlar. Kars’ın önemli tarihi değere sahip olan ve Kafkas Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Tarihi Demir Köprü, her yıl yerli ve yabancı ziyaretçisinin yanı sıra zaman zaman romantik anların da başkenti oluyor. Tarihe ışık tutan köprü yerli ve yabancı turistlerin günübirlik gezisiyle beraber yapılan evlenme teklifleri için de öncelikli yer haline gelmeye başladı.

İşte o mutluluk anlarına bir şahitlik daha yapan “Tarihi Demir Köprü” Muharrem Benzer ve Çilem Demir çiftine de ev sahipliği yaptı. Benzer ve Demir gençler hayatlarını bir ömür birleştirmek için tarihi köprüde bir araya geldiler.

Muharrem Benzer isimli genç, uzun süredir beraber olduğu kız arkadaşı Çilem Demir’e burada sürpriz hazırladı.

Evlilik planı hazırlayan Benzer, normalleşme süreci ile birlikte Çilem Demir’e hazırladığı sürprizi ile evlilik teklifinde bulundu. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Demir, ‘Evet’ yanıtını vererek büyük mutluluk yaşandı.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.