STH'dan ziyaret

H.Düzenleme : 30 Aralık 2020 22:34
H.Ekleme 30 Aralık 2020 22:37

STH'dan ziyaret

KARS PUSULA / ADEM ALP

Sivil Toplum Hareketi Derneği Kars İl Başkanlığı yönetimi tanıtım ziyaretlerine başladı. 
2019 yılında kurulan ve Türkiye'nin 81 ilinde yapılanan STH derneği 13 Aralık 2020 tarihinde Kars İl Başkanlığı da başkan ve yönetim şeklinin oluşmasının ardından faaliyetlerine başladı. 
STH Derneği Kars İl Başkanı olarak ataması yapılan Sezgin Yıldız, dernek yönetiminin oluşmasının ardından, yönetimi ile birlikte protokol ve kurum amirlerini ziyaret ederek derneğin hizmet politikalarını anlattılar. 
STH derneği yönetimi, Kars Belediye Başkan Yardımcıları Vali yardımcısı Musa Aydemir ve Nihat Oğuz, Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu ve Kars İl Milli eğitim Müdürü Aydın Acay'ı makamlarında ziyaret ettiler. 
Ziyaretlerde derneğin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunan STH İl Başkanı Yıldız; Gönlümüz sizlerle beraberdi. Sizlerle birlikte yapacağımız çalışmalar ve sizin çalışmalarınıza vereceğimiz destekler Kars'ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. O açıdan da elimizden gelen gayreti göstereceğimizden hiç bir şüpheniz olmasın. Şükürler olsun bugünlere geldik. Sivil Toplum Hareketi olarak yanınızdayız, her türlü çalışmada destek olmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Allah yar ve yardımcımız olsun Allah yar ve yardımcınız olsun, hayırlı çalışmalar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yıldız, ziyaretleri anısına "Elif gibi doğru ve dik, Vav gibi mütevazi olmak" yazısını taşyan tabloyu hediye etti. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.