• ötüken kars

SON DAKİKA... KARS'TA 2 CESET BULUNDU!

SON DAKİKA... KARS'TA 2 CESET BULUNDU!

18 Temmuz 2020 19:51

SON DAKİKA... KARS'TA 2 CESET BULUNDU!

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars'ta 9 gündür kayıp olan anne ve oğlunun cesedi bir su kuyusunda bulundu.  İstanbul’dan Kars'a ev almak için oğlu Mert Karadağ ile birlikte Kars'a gelen Figen Karadağ'ın cesetleri İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'ın talimatlarıyla oluşturulan özel ekip tarafından bulundu.

Kars-Erzurum kara yolu kırsalında Cumhuriyet Köyü yakınlarında bir su kuyusunda bulunan cesetler için olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri, sağlık ekipleri, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı alana Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'ın giderek incelemelerde bulundu. Tüfekle öldürülen anne ve oğlunun cinayet zanlısı olduğu düşünülen 1 kişinin gözaltına alındığı olayda, soruşturma devam ediyor.

Olay yerinde Cumhuriyet Savcı'sının yaptığı incelemenin ardından anne ve oğula ait cenazeler olay yerinde bulunan 112 Acil Ambulans ekiplerince alınarak Kars Harakani Devlet hastanesi morguna  kaldırıldı. Anne ve Oğlunun cenazelerinin kesin ölümleri belirlenmek üzere otopsileri yapılacak. 



Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.