SOKAĞIMIZ TEMİZ OLSUN

20 Mayıs 2021 08:13

SOKAĞIMIZ TEMİZ OLSUN

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Belediyesi mahallelerde temizlik kampanyası başlattı. Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatlarıyla; Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenişehir mahallesinden başlatılan temizlik kampanyasına mahalle sakinlerinden de destek geldi.
Belediye Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye birim müdürleri, birim personelleri ve mahalle sakinlerinin koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine riayet ederek destek verdiği bahar temizlik çalışmalarında tüm mahalle ve ara sokaklarında temizlik çalışmaları yürütülecek.
Temizlik kampanyası hakkında açıklama yapan Kars Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz, bugün birim müdürlerimiz ve Yenişehir mahalle sakinlerimiz ile birlikte el ele vererek “Sokağımız Temiz Olsun” kampanyası başlattık dedi.
Başkan Yardımcısı Oğuz; Valimiz Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda her gün bir mahallemizde bu kampanyamız devam edecektir. Vatandaşlarımızdan ricamız lütfen çöp bırakma saatlerine riayet etsinler çünkü gelişi güzel saatlerde bırakılan çöpler çevrede koku ve görüntü kirliliği yaratmaktadır dedi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.