SERKA Uzaktan Eğitim Kapısını Açtı

H.Düzenleme : 03 Ocak 2021 10:10
H.Ekleme 03 Ocak 2021 10:16

SERKA Uzaktan Eğitim Kapısını Açtı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) personeli, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Uzaktan Eğitim Kapısı online uygulaması üzerinden “zaman yönetimi” ve “protokol kuralları” eğitimi aldı.

Serhat Kalkınma Ajansı, sokağa çıkma yasağının uygulandığı 26-27 Aralık tarihlerinde, 26 Kalkınma Ajansı arasında bir ilki gerçekleştirdi. Kalkınma Ajansları arasında ilk kez gerçekleştirilen online eğitim uygulaması, diğer Kalkınma Ajanslarına da örnek teşkil edecek. SERKA personeli iki gün boyunca, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Uzaktan Eğitim Kapısı online uygulaması üzerinden online olarak iki eğitim aldı. Personel, 26 Aralık günü “İş Hayatında Zaman Yönetimi” ve 27 Aralıkta ise “İş Hayatında Protokol Kuralları” olmak üzere iki farklı konuda hizmet içi eğitime tabi tutuldu. Cumartesi günü gerçekleştirilen “İş Hayatında Zaman Yönetimi” eğitimini, kişisel gelişim uzmanı, yazar ve öğretim görevlisi Aslı Funda Erişken verdi. Pazar günü verilen “İş Hayatında Protokol Kuralları” eğitimini ise kamuoyunun yakından tanıdığı, başta “Türkçeyi En İyi Kullanan Yayıncı” ve “En İyi Haber Spikeri” dalları olmak üzere 50’ye yakın ödül almış olan TRT’nin ünlü spikeri Zafer Kiraz verdi.

Online verilen ve kayıt altına alınan bu eğitimler, Uzaktan Eğitim Kapısı’na kayıtlı Kalkınma Ajansları tarafından istenildiği zaman izlenebilecek.


 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.