Selim İlçe Belediye Başkanı Altun, “Bizi Biz Yapan Güç Kardeşliğimizdir”

09 Mart 2024 20:07

Selim İlçe Belediye Başkanı Altun, “Bizi Biz Yapan Güç Kardeşliğimizdir”

KARS PUSULA / ADEM ALP

31 Mart Yerel seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde ve yüksek katılımlı desteklerle yürüten Kars’ın Selim İlçe Belediye Başkanı ve Adayı Coşkun Altun “Bizi Biz Yapan Güç Kardeşliğimizdir” sloganıyla ilçesinde gönüllere dokunmaya devam ediyor. 
Başkan/Başkan Adayı Altun “AK Parti olarak bizim için sahada çalışma hiçbir zaman bitmez. Gerek hizmette gerekse de seçimlerde vatandaşlarımızla her zaman istişare içerisinde olduk olmaya da devam edeceğiz dedi.”
Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, İki dönemde ilçenin çehresini değiştirdi. Kars merkezde dahil 7 ilçede belediye hizmetlerinden en çok nasibi Selimliler aldı.
Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projelerle Selim'i yaşanılabilir bir hale getiren Başkan/Başkan Adayı Altun, 31 Mart yerel seçimlerinde üçüncü dönem başkanlık için ilçesinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek yeniden destek istiyor. Yoğun destek gören Başkan/Başkan Adayı Altun’a ilçe halkı da gönülden destek veriyor. 
Başta alt yapı olmak üzere, kent meydanları, belediye hizmet binası, hayvan barınağı, yürüyüş yolları, hayvan pazarı, sıcak asfalt yollar, park ve bahçeler ve doğalgaz ve otogar projelerini hayata geçirerek 2 dönemde Selim'e adeta çağ atlatan Başkan/Başkan Adayı Altun, vatandaş odaklı hizmetleriyle ilçesini Kars'ta en çok yatırım yapan ve proje hayata geçiren ilçe olmasını da sağladı. Selimlilere belediye hizmetlerinin tamamı sunan Altun, vatandaşlardan da tam destek görüyor.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.