• ötüken kars

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN HAZIRLANAN YÜZ SİPERLER TESLİM EDİLDİ

KARS İLİM YAYMA CEMİYETİ TARAFINDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN HAZIRLANAN YÜZ SİPERLER TESLİM EDİLDİ

01 Nisan 2020 12:12

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN HAZIRLANAN YÜZ SİPERLER TESLİM EDİLDİ
KARS PUSULA / ADEM ALP 

Siperlik Maskeler teslim edildi. İlim Yayma Cemiyeti Gençlik Merkezinde sağlıkçılara özel "Siperlik Maske" üretimi yapıyor.
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı tedbirler en üst seviyede uygulanmaya devam ediyor. Alınan tedbirlerin yanı sıra sağlıkçıların ihtiyaç duyduğu maske üretimi de Kars’ta ilim yayma cemiyeti mühendisleri tarafından yürütülüyor.
İlim yayma cemiyeti tarafından üretilen maskeler Cemiyet Başkanı Ebubekir Keleş tarafından Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu’ya teslim edildi.
Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırıma ve Uygulama Hastanesi hekimleri tarafından kullanılmak üzere üretilen maskeleri teslim eden İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ebubekir Keleş cemiyet olarak sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarının karşılanması konusunda ellerinden gelen tüm fedakarlığı ortaya koyacaklarını söyledi.
Maskeleri teslim alan Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu'da İlim Yayma Cemiyetine teşekkür ederek, diğer oda vakıf ve derneklerden de sağlık çalışanları için aynı hassasiyeti göstermelerini istedi.  










Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.