MÜSİAD Başkanı Gürsoy, Kars’ta Üç önemli fabrika hizmete girecek

22 Haziran 2023 21:01

MÜSİAD Başkanı Gürsoy, Kars’ta Üç önemli fabrika hizmete girecek

KARS PUSULA / ADEM ALP

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kars İl Başkanı İsmail Gürsoy, Kars’ta üç büyük fabrikanın açılacağı müjdesini verdi. MÜSİAD Kars İl Başkanı Gürsoy, MÜSİAD üyesi üç iş insanı tarafından Kars ilimizde üç önemli sektörde yapılan yatırımlar bu yıl çok sayıda çalışanı ile birlikte hizmete gireceğini açıkladı.

Başkan Gürsoy; “MÜSİAD Kars İl temsilciliğimiz üyesi, üç iş insanı tarafından 2023 yılına üç büyük fabrika ile üretime yönelik hizmete girecek. Bu fabrikalarımızın her birinde onlarca kişilik bir istihdam sağlanacak. Üç iş insanı tarafından ilimize kazandırılan fabrikalarımız ise, Gravyer Fabrikası, Kapı ve Laminat Fabrikası, Kavurma ve Sucuk Fabrikaları olmak üzere üç fabrikanın açılışını 2023 yılı içerisinde gerçekleştireceğiz. Fabrikalarımızın açılışına MÜSİAD Genel Başkanımız Sayın Mahmut Asmalı ve birçok siyasetçinin de katılacağı büyük bir tören ile hizmete açmış olacağız.”

 Gürsoy, “bu fabrikalarımızın Kars halkına hizmet vereceğini buradan müjdesini vermenin gururunu yaşamaktayız açıklamasında bulundu.”

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.