MÜSİAD Başkanı Gürsoy’dan Ramazan Bayramı mesajı

01 Mayıs 2022 20:30

MÜSİAD Başkanı Gürsoy’dan Ramazan Bayramı mesajı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kars İl Başkanı İsmail Gürsoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, MÜSİAD ailesi olarak tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti. 
MÜSİAD Kars İl Başkanı İsmail Gürsoy, mesajında şunları ifade etti: “Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket iklimini bir kez daha yaşadığımız yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun. Bu bayramın ülkemize, milletimize, tüm İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bayramımız mübarek olsun.
Başkan Gürsoy; “Manevi değerlerimizi ön plana çıkaran böyle önemli günlerimiz, zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır, bunu böyle anlamalı, böyle kabul etmeliyiz. İnanıyorum ki, bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçirmenin temennisi ile iyi bayramlar diliyorum.”  
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.