Milletvekili Çalkın, Kars’ımız için Türkiye'miz için, yine yeniden Erdoğan!

24 Mayıs 2023 22:47

Milletvekili Çalkın, Kars’ımız için Türkiye'miz için, yine yeniden Erdoğan!

KARS PUSULA / ADEM ALP

Milletvekili Çalkın, “Kars kazanılmış bir seçimin tarafı olmalı, Kars tercihini İKTİDAR’dan yana kullanmalıdır ve Kars halkı Recep Tayyip Erdoğan’ı en güçlü şekilde destekleyecektir.”
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması nedeniyle AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın saha çalışmalarının yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve bazı Sendika başkanları ile bir araya gelerek 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.Tur seçimleri için Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermelerini istedi. Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen “Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşma” toplantısına 65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ak Parti Kars İl Başkanı Kadir Sarıdağ ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda Konuşma yapan Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “14 Mayıs seçimleri gösteriyor ki! 28 Mayıs’ta zafer Erdoğan’ındır. Cumhurbaşkanı tekrar Erdoğan’dır. Kazanılmış bir seçimin tarafı olmalıyız. Kars tercihini İKTİDAR’dan yana kullanmalıdır. Kars halkı Recep Tayyip Erdoğan’ı en güçlü şekilde destekleyecektir inşallah. Yatırımların devamı için Kars’ımız için Türkiye’miz için, yine yeniden Erdoğan!” İfadelerini kullandı.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.