Milletvekili Çalkın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

10 Ocak 2024 08:55

Milletvekili Çalkın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

KARS PUSULA / ADEM ALP

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.
Milletvekili Çalkın'ın mesajı şöyle: "İletişimin en güçlü kanallarından olan basınımız, toplumumuzun gerçekleri öğrenmesi, bilgiye ulaşması ve düşüncelerini duyurması açısından ülkemizde en etkili araçlardan biridir.
Gazetecilik, halkımızın haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak amacıyla doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri uhdesinde barındıran çağımızın en önemli mesleklerindendir.
Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarıdır.
İlimizde yaşanan gelişmeler hakkında toplumu bilgilendiren, ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde ve tanıtımında etkin bir rol üstlenen basın mensuplarımız, bundan sonra da görevlerini aynı duyarlılıkla devam ettirerek, ülkemizle birlikte Kars’ımızın da kalkınmasına, tanıtımına katkı sağlamaya devam edecektir.
Bu vesileyle, çalışmalarında gösterdikleri özveri ve kararlılıktan dolayı tüm basın emekçilerine teşekkürlerimi iletiyor; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum"

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.