Milletvekili Arslan, Merkez ve İlçelerde Vatandaşlarla bir araya geldi

20 Haziran 2022 18:56

Milletvekili Arslan, Merkez ve İlçelerde Vatandaşlarla bir araya geldi

KARS PUSULA / ADEM ALP

65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars merkezde ve Kağızman ilçesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.
Kars’ta, yapılan ve yapılacak yatırımları yerinde incelemek üzere memleketi Kars’a gelen Arslan, merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Esnafların ilgisiyle karşılanan Arslan, “Kars merkezde yaptığımız esnaf ziyaretinde hemşerilerimizle yaptığımız ve planladığımız proje ve çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Kendilerine ve eşlik eden teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Kars Milletvekili Ahmet Arslan baba ocağı Kağızman ilçesini de ziyaret etti.
Arslan, Kağızman’da esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. AK Parti hükümetlerinin Kağızman’a yaptığı yatırımları vatandaşlara ve esnaflara anlatan Milletvekili Arslan, “Kağızman merkezde yaptığımız esnaf ziyaretinde, hayırlı işler dileklerimizin yanı sıra hemşerilerimizle yaptığımız ve planladığımız proje ve çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Baba ocağında ilgileri ve misafirperverlikleri nedeniyle hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Milletvekili Arslan daha sonra vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.