MHP Kars Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

13 Şubat 2024 19:32

MHP Kars Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

KARS PUSULA / ADEM ALP

MHP Belediye Başkan adayı Ötüken Senger, esnaf ziyaretlerinde vatandaşın sorunlarını dinlerken, kamu kurum ve kuruluşları da ziyaret ederek kurumların yönetici ve çalışanları ile bir araya geliyor.

Milliyetçi Harekat Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger, seçim çalışmalarının gündüz bölümünde esnaf ve kurum ziyaretlerinde bulunurken, akşam ise mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde kendisini desteklemelerini istiyor. Başkan Adayı Senger ziyaretleri esnasında vatandaşlara, belediye başkanı seçilmesi halinde Kars’ta yapacakları proje ve çalışmalar hakkında da bilgi veriyor. karspusula 
MHP Kars Belediye Başkan Adayı Senger, “Şehrimiz için güzel olabilecek her şey için, bu süreci de birlik beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde geçirelim. Cenabı Allah nasip ederse bize de bundan sonra ki süreçte de kaliteli bir ekiple, işinin ehli başarılı arkadaşlarımızla Kars Belediyesini idare etmeye talibiz. Şehrimiz için halkımız için en güzelini yapma arzusu içindeyiz.” Dedi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.