Kars Valisi Ziya Polat, oyunu kullandı

31 Mart 2024 17:43

Kars Valisi Ziya Polat, oyunu kullandı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Oyunu kullanmak için geldiği okulda açıklama yapan Kars Valisi Ziya Polat, Kars genelinde seçimin sakin geçtiğini söyledi.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet İlkokuluna gelen Kars Valisi Ziya Polat, vatandaşların oy kullanmak için bulunduğu 1052 nolu sandıkta sırasına girerek sıranın kendisine gelmesini bekledi. Sıranın kendisine gelmesinin ardından ise Polat, oyunu kullandı.
Okul çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Polat, Kars genelinde seçimin sakin geçtiğini belirterek, “Şuana kadar Kars genelinde Allah’a şükür çok önemli bir olayımız yok. Vatandaşlarımız demokrasi anlayışıyla huzur içerisinde, güven içerisinde oylarını kullanıyorlar. Tabi seçimlerin öncelikle Kars’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 190 binin üzerinde seçmenin bugün oyunu kullanmasını bekliyoruz. Güvenlik güçlerimiz gerekli tedbirlerini aldı. İnşallah saat 16.00 gibi sandıkların sayılmaya başlamasının ardından yasaklar 21.00’de bitiyor. Ama Kars’ta 20.00 gibi mahalli idarelerin seçimlerinin sonucunu alırız “ dedi.
Vali Polat, bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Polat daha sonra bölgeden ayrıldı.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.