KARS TİCARET BORSASI'NDAN DEPREMZEDELERE YARDIM

11 Şubat 2023 09:25

KARS TİCARET BORSASI'NDAN DEPREMZEDELERE YARDIM

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Ticaret Borsası Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı depremzedelere yardım için iki yardım tırı ve maddi katkıda bulundular. 
Basın açıklamasında bulunan Kars Ticaret Borsa Başkanı Musa Metin Durmuş ve Meclis üyeleri, "Kars Ticaret Borsası olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinde, 10 ilimizde binlerce can kaybı ve yaralımız var. Bizlerde Kars Ticaret Borsası olarak iki adet yardım tırı deprem bölgesine gönderdik, ayrıca meclis üyelerimiz maddi olarak yardımda bulundular. Deprem, Ülkemizi yangın yerine çevirmiştir. Depremde hayatın kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Deprem ciğerimizi yaktı, 10 ilimiz de değil tüm ülke olarak adeta perişan olduk. Deprem yaralarının sarılması ve 10 ilimizin yeniden düzene kavuşması için Ülke olarak, Kars Halkı ve Borsa Başkanlığı olarak elimizden geleni yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz."
Başkan Durmuş, "İlimize gönderilecek olan veya gönderilmesi planlanan depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da İl ve Borsa Başkanlığı olarak bizler karşılarız. Bizler devletimizin emrinde, halkımızın yanındayız. Biz şuanda sözün bittiği yerdeyiz." Açıklamasında bulundu. 
Basın açıklamasına Meclis Başkanı Haluk Ateşoğlu ve Meclis üyeleri katıldı.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.