Kars’ta yolları şeritler değil direkler belirliyor

20 Eylül 2022 21:20

Kars’ta yolları şeritler değil direkler belirliyor

KARS PUSULA / ADEM ALP

Yolun ortasında kalan direkler kazaya davetiye çıkarıyor. Kars’ta yolları şeritler değil direkler belirliyor. Şehitler Mahallesi'nde yaşanan yol ortasındaki direk vakası yetkililerin ve ilgililerin dikkatini çekmiyor. Mahalle sakinleri büyük kazalarda sebebiyet veren bu enerji hattını taşıyan direklerin kaldırılmasını veya çözüm bulunmasını istiyorlar. 
Şehitler Mahallesi Şehit Er Emin Polat sokakta, yapılan yol çalışmaları sonrasında yol ortasında kalan ve olmaz dedirten görüntü mahalle sakinleri ve araç sürücülerini adeta riske atıyor. Yol ortasında bulunan iki elektrik direği defalarca meydana gelen kazalara da sebep olduğu söyleniyor. 
Şehitler Mahallesi Şehit Er Emin Polat Sokak girişinde Namık Kemal İlköğretim okulunun da olmasından dolayı trafik ve yaya yoğunluğu yaşanmakta. Araçlar direklere çarpmamak için zikzak çizerken, sokakta kaldırımların da olmaması nedeniyle yayalar da yol ortasında yürümek zorun da kalıyorlar. Hal böyle olunca olası kazalarda meydana gelirken, mahalle ve çevre esnafı da bu soruna el atılmasını istiyor. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.