Kars'ta Yeni Agora Kafe'nin Açılışı Yapıldı

04 Mayıs 2024 21:12

Kars'ta Yeni Agora Kafe'nin Açılışı Yapıldı

KARS PUSULA / ADEM ALP

“Yeni Agora” Kafe ve Bay Bayan oyun salonu Esnaf Oda Başkanları ve davetlilerin katılımıyla hizmete açıldı. Kars esnaflarından Nihat Altunbey tarafından Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi No:43’te hizmete açılan Bay ve Bayan Oyun Salonu ve Kafe Kars Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan, Kars Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz, Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Okay Ulakçı, Kars Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Onur Yılmaz ve çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete açıldı. 
Açılışta işletme sahibi Nihat Altunbey yaptığı konuşmada, Bugün şehrimizde açmış olduğumuz işyerimizin açılışına katılan sayın başkanlarımıza ve değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum dedi.
Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan ise açılış öncesi yaptığı konuşmada; Bugün şehrimizde bir işyerimizin açılışında bulunmaktan mutluluk duydum. Kars’ımızda her gün yeni bir işyerinin açılmış olması bizleri mutlu etmektedir. Açılışını yaptığımız her işyerinin şehrimize yeni bir hizmet, halkımıza ise talepleri doğrultusunda daha kaliteli hizmetler sunulmasına katkı sağlamaktır. Halkımıza hizmet vermek üzere açılışını yaptığımız  “Yeni Agora” isimli kafe ve oyun salonunu hizmete sunan esnafımız Nihat Altunbey’e hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum dedi. 
Konuşmaların ardından “Yeni Agora” Kafe ve Bay Bayan oyun salonunun açılışı yapıldı. 


Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.