• ötüken kars

KARS'TA ÇÖZÜMSÜZ SORUN!

13 Nisan 2022 19:48

KARS'TA ÇÖZÜMSÜZ SORUN!

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars'ta vatandaşlar dertli, yayanın hakkı olan kaldırımlar ve araç trafiğine ait yollar, bazı işyerleri tarafından adet ikinci bir işyeri olarak kullanılmakta. 
Kaldırımlar ya kiralık olsun yâda çözüm bulunsun. 
Kars'ta Cadde ve kaldırımlarda yürümek veya aracını park etmek çok zor bir hal almış durumda. İlimizde birçok işyeri sahibi işyerlerinin yanı sıra işyeri önündeki kaldırım hatta yolu bile işgal etmiş durumda. Bazı işyeri sahipleri işyerlerinde sattıkları ürünleri veya hırdavatları kaldırımı kapatacak şekilde kaldırımın üzerine bırakması kaldırımda yürüyen vatandaşların yaya yolunu kapatmasına vatandaş tepkili.  
Vatandaşında tepkisine neden olan kaldırım işgaline tepki gösteriyor. Vatandaşlar; Bazı esnaflar kaldırım işgaliye'sinin ardından işyerinin önüne araç park edilmemesi için duba ve bazı malzemeleri'de yola koyarak park etmeyi engellemekte. Bu sorun Kars’ta her geçen gün daha da artmakta. Zaman zaman işyerinin önüne araçların park etmesine de engel olan bazı esnaflar ile sürücüler arasında da tatsız olaylar yaşanmakta. Vatandaşlar: Kars'ta kaldırımlar esnafa kiralansın yada yetkililer çözüm bulsun diyor.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.