Kars Müteahhitler Derneği Kuruldu

19 Şubat 2024 12:18

Kars Müteahhitler Derneği Kuruldu

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Müteahhitler Derneği Kuruldu. Kars’ta 85 Müteahhit üyesi ile bugün Arifoğlu Airport Hotel’de düzenlenen toplantıyla resmen kurulduklarını ve faaliyete başladıklarını duyuran Kars Müteahhitler Derneği, amaçlarının Kars’ı kalkındırmak ve Kars’ın inşaat ve imar alanlarındaki sorunlarını çözmek olduğunu söylediler.
Daha yaşanabilir bir Kars için kolları sıvadıklarını söyleyen Kars Müteahhitler Derneği üyeleri, kendi çalışma alanlarına giren her konuda yerel yönetimlerle istişarelerde bulunarak vatandaşlarımızın istekleri ile kurumlar arasında bir köprü görevi göreceklerini ifade ettiler.
Derneğin Kurucu Yönetim Kurulu Fahri Başkanı Yahya Bulak şu bilgileri verdi.
 Bulak; “Derneğin mahalleleri dolaşarak sorunların tespiti için en kısa sürede çalışma başlatılacağı, Gerekli fizibilite çalışmalarının ardından sorunların düzeltilmesi ve Karslıların ihtiyacı olan icraatların yapılması konusunda yerel yönetimlerle istişareli bir şekilde çalışılacağını, Daha yaşanabilir bir Kars için kolları sıvadıklarını, her konuda yerel yönetimlerle istişarelerde bulunarak,  vatandaşlarımızın istekleri ile kurumlar arasında bir köprü görevi göreceklerini ifade etti.”

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.