Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya'dan 10 Ocak Mesajı

10 Ocak 2024 22:26

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya'dan 10 Ocak Mesajı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yargıç Harmankaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

İlkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasındaki yerine dikkati çeken Harmankaya, önemli bir misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerin mesai saati gözetmeden, halkı bilinçlendirmek için verdikleri mücadelenin her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirtti.

Harmankaya, basın mensuplarının, kamuoyunu bilgilendirmek adına saat mefhumu gözetmeden fedakarca çalıştığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Gazetecilik mesleğinin haber verme, denetim, eleştiri, eğitim, eğlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri vardır. Gazetecilik, her koşulda gerektirdiği dinamizm ve fedakarlığıyla icrası zor nadide mesleklerden birisidir. Bütün basın emekçilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlu olsun. Bu önemli gün vesilesiyle bütün meslektaşlarıma huzurlu, mutlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyor, görevlerini fedakarca yerine getirirken hayatlarını kaybeden basın mensuplarımıza da Allah'tan rahmet dilerim."

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.