Kars İl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Adayı Eren Alp Başkanları Ziyaret Etti

04 Mart 2022 23:13

Kars İl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Adayı Eren Alp Başkanları Ziyaret Etti

KARS PUSULA / ADEM ALP

Birlik Başkan adayı Eren Alp’ten, Oda Başkanları ve Belediye Başkan Yardımcısını ziyaret etti. Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Adayı Eren Alp, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş ve Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş’ı, makamlarında ziyaret ederek 18 Mart tarihinde yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanmaması halinde 25 Mart’ta yapılacak olan Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına aday olduğunu ve Birlik Başkanlığını kazanması halinde yapacağı çalışma ve projelerini anlatarak destek istedi. 
Alp, öncelikli hedefimiz tüm ilçelerimizi gezdim ve sorunları çok iyi biliyorum. Birlik ilçelerde de açılmalı ve tüm köylerimize de ulaşılabilir olmalıdır. Köylerimiz de daha çok yaşlı babalarımız ve dedelerimiz hayvan saklamaktadır ama birlikle iletişim ve bağlantı kuramamaktadır. 70 yaşındaki bir üretici amcamız işin görmek için zamanını ve parasını harcayarak ilçelerden Kars’a kadar gelmektedir. Biz göreve geldiğimizde her ilçemizde Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği şubelerini açacağız. 
Başkan adayı Eren Alp; hedeflerinin Kars’ta Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin faaliyetlerini artırmak, hayvan yetiştiricilerini desteklemek ve güç birliği yaparak Kars ve ülke hayvancılığına katkı sunmak olduğunu söyledi.
Alp; Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına aday olmakla beraber, seçim günü oy kullanacak olan üyelerimizin takdirleriyle göreve geldiklerinde birinci önceliklerinin ilimizin hayvan ıslahı olduğunu, ırk özelliklerini düzelterek verim artışı hedeflediklerini ve bunun için gayretli şekilde çalışacaklarını, bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti"
İlimizde yoğun çalışmalar yürüten Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan adayı Eren Alp, bu zorlu göreve talip olurken önce Allah'a, sonra ekibine ve Kars İli damızlık sığır yetiştiricileri birliği üyelerine güvendiğini belirtti.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.