• ötüken kars

Kars'ı Değil İstanbul’u Tercih Eden Tekin'e Sosyal Medyada Büyük Tepki

17 Mayıs 2023 23:17

Kars'ı Değil İstanbul’u Tercih Eden Tekin'e Sosyal Medyada Büyük Tepki

KARS PUSULA / ADEM ALP

Göle'li Gürsel Tekin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanlık seçimleri için görevlendirildiği Ardahan Göle'li Gürsel Tekin Kars’a itiraz niteliğindeki twiti takipçileri tarafından büyük tepki aldı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri 14 Mayıs'ta adaylardan herhangi birinin yüzde 50 barajını aşarak salt çoğunluğa ulaşamaması nedeniyle ikinci tura kaldı. 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri için seçmene ulaşmaları ve adaylarına oy istemeleri için Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partilerinin her kademesinde görev alan üst düzey yöneticilerini illerde seçmene ulaşmaları için görevlendirdiler. Ancak CHP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu partisinin üst düzey yöneticilerinden ve Göle'li olan Gürsel Tekin’i Kars’ta seçmenlerden oy istemesi ve çalışmaları yürütmesi için görevlendirdiği ancak Tekin attığı Twitle Kars yerine Sokak sokak caddelerini bildiği İstanbul’da bu çalışmayı yürütmek istediği ve Kars’a gelmek istemediği manasını taşıyan bir paylaşımda bulunmasına Tekin’in Twitter takipçileri tarafından büyük tepki aldı.
Gürsel Tekin twitter’ında yaptığı paylaşım şöyle; “Kars’a Seçim çalışması yapmak üzere Kars ilimize görevlendirildim. 12 milyon seçmenin olduğu, sokak sokak bildiğim İstanbul’da çalışmaya devam edeceğim. Özellikle oy kaybettiğimiz veya yeterli oyu alamadığımız ilçelerimizde olacağım.”

Bu paylaşımının ardından büyük tepki alan Tekin ikinci bir paylaşım yaptı.
Tekin’in ikinci twitti şöyle; “Kars’a elbette gideceğim. Sayın Genel Başkanımızla da görüştük. Talimatı doğrultusunda Halkın Otobüsü İstanbul’u Sokak Sokak gezecek. Milletimiz kararı ikinci tura bıraktı. Kazanacağız.” Oldu.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.