• ötüken kars

Kars Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Resim Sergisi

02 Haziran 2022 09:27

Kars Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Resim Sergisi

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencileri tarafından Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı yanında bulunan Valilik Parkında resim sergisi açıldı.
Serginin açılışını Vali Belediye Başkanı Türker Öksüz ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay yaptılar. Vali Öksüz, sergideki eserleri tek tek gezerek öğrencilerden eserler hakkında bilgi aldı. Yapılan çalışmaları çok beğendiğini ifade ederek emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. 
Okul Müdürü Sait Gürek yaptığı açıklamada "Okulumuz Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimiz sene başından beri yaptıkları çalışmaları sergileme imkanı buldular. Sergimizde yağlı boya, pastel boya, karakalem, ebru ve minyatür çalışmaları var. Sergimiz gün boyunca açık olacak. Sevgimizin ikincisini 4 Haziran Cumartesi günü Kars Kalesi önünde bulunan alanda gerçekleştireceğiz.  Orada daha geniş kapsamlı bir sergimiz olacak. Tüm Kars halkımızı sergimize davet ediyoruz. Buradan sergimizin hazırlanmasında büyük emek harcayan resim bölümü öğretmenlerimiz Fatih Daşdemir, Eren Demirbaga, Sinan Güzel ve Orhan Poyraz'a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum emeklerine sağlık." dedi.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.