Kars ESOB Başkanı Bakırhan'dan BOYKOT Çağrısı.!

02 Kasım 2023 21:40

Kars ESOB Başkanı Bakırhan'dan BOYKOT Çağrısı.!

KARS PUSULA / ADEM ALP

Başkan’dan çağrı! Şehitler Diyarı Gazi Kars’a yakışır şekilde Boykot etmeye çağırıyorum. Aldığımız ve Sattığımız her İsrail ürünü Mermi olarak Müslümanların kalbine sıkılıyor. Kars Esnaf  ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan yaptığı açıklamada, Kars esnafına ve halkına çağrıda bulunuyorum İsrail menşeli ürünleri satmayarak ve almayarak “BOYKOT” edelim dedi.
Kars ESOB Başkanı Bakırhan, “Bildiğiniz gibi şuanda tüm dünyanın gündeminde Zulüm altında adeta katliama uğrayan Filistin var. Katil İsrail saldırılarıyla ölen masum çocuklarımız, kadınlarımız var, din kardeşlerimiz ve insanlık ölüyor ve bizlerin bunu doğal karşılamamız mümkün değildir. Gazi Kars’ın Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı olarak tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza sesleniyorum katil İsrail’in ürünlerini satan firmaların ekonomik anlamda darboğaza girmesi lazım, bildiğiniz gibi bir kola’ya verdiğimiz ücret mermi olarak Filistin de Gazze de masumların göğsüne giriyor, oradaki çocuklarımızı şehit ediyor, bizde buradan şehitler diyarından Gazi Kars’a yakışır şekilde esnaflarımıza çağrımız biran önce katil İsrail’in mallarını Boykot edelim tepkimizi bu şekilde dünyaya gösterelim. Bu boykot’u Türkiye genelinde en iyi şekilde gösterecek olan ise Gazi Kars’tır, çünkü Kars şehitliğin ne olduğunu en iyi bilen bir memlekettir.” Dedi.
Başkan Bakırhan; “Bugün bizim üzerimize düşen zulme sessiz kalmayacağız, dilsiz şeytan olmayacağız. Buradan Kars Halkına çağrım ve ricam ise; İsrail mallarını almayalım, kola içmesek ölmeyiz, fanta içmesek ölmeyiz, İsrail mallarını kullanmasak yaşamımız son bulmaz, fakat biliyorsunuz ki katil İsrail Filistin’de masum çocukları katlediyor, kadınlarımızı diri diri yakıyor yani katliam yapıyorlar Allah’ın suyunu serbest bırakmıyorlar. Bu çağrımıza lütfen kulak verin, destek olun çünkü orada ölenleri düşünün. Kendi çocuklarımızı, kendimizi onların yerine koyalım. Bizler Gazi Kars’ta ülkemizin 81 iline çağrıda bulunuyorum “BOYKOT” başlatalım ülkemizden İsrail’e en büyük darbe ekonomik zarar olacaktır. Bizler bu boykot’u uygularsak emin olun gece uyuduğunuzda bir nebze de olsa vicdanımız rahat olacaktır. Filistin’de yaşanan katliam uyumamıza izin vermiyor, bir çaba harcamamız ve girişimde bulunmamız lazım, lütfen Şehitler Diyarı Gazi Kars’a yakışır şekilde boykot’umuzu başlatalım. Karslı esnaflarımıza çağrımız İsrail mallarını geçici bir süre değil, belirli bir süreye kadar yani hayat normale dönene kadar satışlarımızı durduralım ölmeyiz, batmayız gece bir nebze de olsa rahat uyuruz, lütfen bütün esnaflardan ricam İsrail mallarının satışını durdurun onlardan gelecek kar Allah’tan gelsin. Zulme karşı sessiz durmayalım vatandaşlar da bu boykota uymaya İsrail mallarını tüketmemeye davet ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.