KARS EMNİYETİNDEN KOMBİ OPERASYONU

03 Mart 2023 19:10

KARS EMNİYETİNDEN KOMBİ OPERASYONU

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda çok sayıda çalıntı kombi ele geçirildi. 4 zanlı tutuklandı. 
Konuyla ilgili edinilen bilgilere göre; Asayiş Şube Müdürlüğünce Evden Hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda, Y. E. Y. (28), Y. Y. (27), S. K. (49) ve İ. E. (23) isimli şahıslar gözaltına alındılar.  Gözaltına alınan Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; piyasa değeri yaklaşık 200.000 TL olan kombi, kalorifer malzemeleri, plazma televizyon ve çeşitli elektronik eşyalar ele geçirildi.  Kombi hırsızlığı ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kars cezaevine gönderildiler. 
Hırsızların ikinci el kombi olarak satış yaptıkları kişi veya kişilerin de tespit edilmesi için Asayiş ekipleri çalışma başlattı. Öte yandan edinilen bilgilere göre hırsızlık malzemesi alan şahısların, hırsızlık malzemelerini almak suçundan işlem yapılacağı da öğrenildi. Doğalgaz firması dışında ikinci el kombi alan kişi veya kişilerin de Asayiş Şube Müdürlüğüne bilgi vermesi gerekir. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.