Kars Emniyeti Uyarıyor, Vazgeçin Kaçışınız Yok!

21 Eylül 2023 19:23

Kars Emniyeti Uyarıyor, Vazgeçin Kaçışınız Yok!

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen iki ayrı çalışmada Uyuşturucu ve yasa dışı tütün ve tütün mamulleri ele geçirildi. Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde başlatmış oldukları uyuşturucu ve yasa dışı kaçakçılıkla mücadele de suçlulara ağır darbe indiriyorlar.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış oldukları çalışma neticesinde, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalarda; Yenişehir Mahallesi. İsmail Aytemiz Bulvarı üzerinde Ö.Y ve H.T isimli şahıslar durdurmuş, H.T isimli şahsın üzerinden 4 paket halinde (6.26-5.36-6.58-5.19 toplam 23.39gr) uyuşturucu madde ele geçirildiği, şüpheli şahıs Adli makamlara sevk edildiği öğrenildi. Öte yandan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kaçakçılık faaliyetlerinin deşifre edilerek yasa dışı tütün ve tütün mamulleri ticaretinin engellenmesine yönelik il merkezinde yapılan çalışmalar sonucunda 3 iş yerine düzenlenen operasyonda;

✔ 9.400 adet boş makaron                                                        

✔ 9.120 adet doldurulmuş makaron

✔ 5 adet elektronik sigara

✔ 83 adet elektronik sigara likiti

✔ 46,8 kg kıyılmış tütün ele geçirilerek yakalanan Ö.K (39), İ.M (41) ve Y.G (23 ) isimli 3 şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.