Kars Belediyesine Yeni Araç

22 Mart 2024 09:19

Kars Belediyesine Yeni Araç

KARS PUSULA / ADEM ALP

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Kars Belediyesine hibe edilen cenaze aracı hizmete girdi. 2020 tarihinde atanan kayyum döneminde Kars Belediyesinin araç filosuna 15’inci sıfır araç kazandırıldı.
Kars Bedesten bölgesinde tanıtımı yapılan cenaze aracının kente kazandırılması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Kars Belediyesine kayyum döneminde kazandırılan 15’inci sıfır araç ile ilgili açıklama yapan AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Bugün Kars Belediyemize 15’inci sıfır araç kazandıran sayın Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimize huzurlarınızda çok çok teşekkür ediyorum. Tabi Kars Belediyesi kayyum döneminde çok ciddi işler yaptı. Garımız başka özlemle beklediğimiz yıllardır bir otogar ihtiyacımız vardı ve devletimiz Allah razı olsun sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde sayın Valimizin girişimleriyle tabi ki bizlerin girişimleriyle de bir otogara kavuşacak. Binlerce metrekare bugün asfalt atıldı, parke yapıldı, birçok araç kazandırıldı. Bunlardan birisini de bugün hizmete sokuyoruz. İnşallah 31 Mart'ta da demokrasi çerçevesinde güzel bir seçim olur ve kazanan Kars olur diye dua ediyoruz.” dedi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat ise, “Hep söylüyoruz ya milletin parasını millet harcayacağız diye. Tabi 15’inci sıfır aracımızı Karslı hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Aracı hibe eden Türkiye Belediyeler Birliği'ne teşekkür ediyoruz. İnşallah bu hafta da bir ay önce siparişini verdiğimiz çöp arabamız da geçek ve garajımızda 16’ncı sıfır aracımız olacak. Belediye kamu hizmetlerinin vatandaşa en hızlı, en verimli şekilde yapılması için kurulmuş bir teşkilat. Kars Belediyemizde özellikle kayyum döneminde vatandaşımıza hizmet etmek için, milletimizin parasını, milletimize harcamak için çaba gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz, hayırlı uğurlu olsun.” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.