KAI TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

21 Ekim 2021 20:23

KAI TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

KARS PUSULA / ADEM ALP

Geleneksel Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’nin 5’ncisi Ankara Altınpark Fuar Alanında başladı.
Kars, Ardahan ve Iğdır’ın özelliklerinin güzelliklerinin ve yöresel ürünlerinin tanıtımının yapıldığı Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri düzenlenen açılış programı ile start aldı.
Ankara Altınpark Fuar Alanında düzenlenen programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ertuğrul Soysal, Gençlik Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ve Nevzat Ceylan, İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Kars Valisi Türker Öksüz, Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Karabük Valisi Fuat Gürel, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Ankara Belediye Başkanları, ile çok sayıda siyasi, bürokrat, oda başkanları, STK temsilcileri ve iş insanı katıldı.
Aşıklar ve halk ozanlarının sahne aldığı programda Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kars Valisi Türker Öksüz, Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu birer konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Destici ve Soylu’ya Hutuvet Sözleri tablosu hediye edildi.
Daha sonra protokol üyeleri tarafından kurdele kesimi yapıldı. Bakan Soylu ve beraberindekiler daha sonra fuar alanındaki stantları gezdi.Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 24 Ekim tarihine kadar açık kalacak.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.