KAI FEDERASYONU BAŞKANI YILDIRIM RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR

KAI FEDERASYONU BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR

23 Mayıs 2020 13:38

KAI FEDERASYONU BAŞKANI YILDIRIM RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR
KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım "Ramazan Bayramı" nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yıldırım mesajında; "Yüce Allah'a şükürler olsun ki On bir ayın sultanı, "Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı, toplumsal birlikteliğimizin güçlendiği Ramazan Bayramına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar büyüklerin hatırlanmasını, küçüklerin sevindirilmesini sağlayan onlara ne kadar önem verdiğimizi göstermemize sebep olan dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal bağların güçlendiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı, bizlere umut kaynağı olan çok özel ve önemli günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların sadece bugünlerle sınırlı kalmaması için özen göstermeliyiz. Bayramın kazandıracağı manevi anlayışla sevinçlerimizi paylaştığımız gibi sıkıntılara ve acılara da ortak olmalı, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmalı birlik ve beraberlikle sorunlarımızı paylaşarak çözmeliyiz. Unutmamalıyız ki acılarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız da paylaştıkça çoğalacaktır. Ramazan Bayramının, geçirmekte olduğumuz bu zor günlerde dünyada ve ülkemizde sağlığa, huzura, berekete, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyor, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi. 



Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.