• ötüken kars

KAI-FED TANITIM GÜNLERİNE HAZIR

17 Ekim 2021 19:41

KAI-FED TANITIM GÜNLERİNE HAZIR

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars, Ardahan ve Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı Federasyonu (KAI-FED) Ankara'da gerçekleştireceği tanıtım günleri ile ilgili hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
21-24 Ekim 2021 arası gerçekleşecek olan tanıtım günleri nedeni ile Kars, Ardahan ve Iğdır da Federasyonun yetkili kişileri, Federasyon Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım'ın öncülüğünde bir dizi ön görüşmelerin ardından Ankara'da hazırlıklarını tamamlıyor. 
Kars Valisi Belediye Başkanı Türker Öksüz başta olmak üzere, Iğdır Valisi Belediye Başkanı Hüseyin Engin Sarıibrahim, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Üniversite Rektörleri, Kaymakamlıklar, STK temsilcileri, il ve ilçe siyasi parti temsilcileri ve yörenin esnafları ile görüşmeler devam ediyor.  
Ankara Altındağ Altınpark'ta gerçekleşecek olan tanıtım günlerine yoğun bir katılım ve talep olduğu gelen bilgiler arasında. Yöresel ürünlerin tanıtılacağı tanıtım günlerine, yörenin sanatçıları, Ozanları, yazarlar ve ses sanatçıları katılacak. Aynı zamanda ise, beyaz eşya ve elektronik eşya çekilişleri gerçekleştirilecek.
Tanıtım günlerinin gerçekleşmesi için yapılan görüşmeler ve etkinliklerin hazır olduğu görünmekte olup tanıtım günlerine, Kars Ardahan, Iğdır, İzmir-İstanbul, Bursa ve Ankara'dan yoğun taleplerin olduğu gözlemleniyor.
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım'ın öncülüğünde gerçekleşecek olan tanıtım günlerine, katılan tüm hemşehrilerimize çekiliş sonucunda çeşitli hediyeler ve çeşitli elektronik beyaz eşya ürünler verilecek.
Federasyon Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, görüşmelerin tamamlandığını, Kars Ardahan Iğdır Federasyonu'nun gerçekleştireceği tanıtım günleri için artık hazır olduklarını söyledi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.