KAI-FED Genel Başkanı Dr. Yıldırım Güven Tazeledi

27 Mayıs 2024 12:39

KAI-FED Genel Başkanı Dr. Yıldırım Güven Tazeledi

KARS PUSULA / ADEM ALP

Dr. Erdoğan Yıldırım yeniden Genel Başkan seçilerek Güven tazeledi. Ankara merkezli Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu'nun 2021 ila 2024 Dönemi Genel Kurulu büyük bir katılımla gerçekleşti. Genel kurul İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Genel Kurulda oy birliğiyle Dr. Erdoğan Yıldırım yeniden Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı olarak seçildi. 
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonunda uzun yıllardır Genel Başkanlık görevini üstlenen Dr. Yıldırım, Bu süre zarfında gerçekleştirdiği yardım kampanyaları burs programları ve diğer sosyal etkinlikler hakkında Yönetim Kurulu Üyeleri ve katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Genel kurulda federasyonun geleceği için yeni kararlar alınarak yönetim kurulu listesi hazırlandı. Federasyonun misyonunu ve gelecekteki hedeflerini de paylaşıldığı genel kurulda özellikle Kars Ardahan ve Iğdır illerinden gelen hemşehrilerinin desteğiyle daha güçlü ve etkin projelere imza atmayı planladıklarını belirten ve bu kapsamda federasyonun toplum yararına yaptığı çalışmalara daha fazla katılım sağlanması için çağrıda bulunan KAI Federasyonu Genel Başkanı Dr. Yıldırım; Katılımcılara teşekkür etti ve konuşmasında birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. 
Dr. Yıldırım; “Sonuç olarak Kars Ardahan Iğdır dernekler federasyon gelecekte de bölge insanının yararına çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir. Bundan sonraki çalışma sürecimizde; Sarıkamış alan Başkanlığının kurulması için girişimlerde bulunarak çalışmalara başladıklarını, Gazi Karsımızın “Gazi Unvanının” verilmesi ile ilgili ivedilikle girişimlerde bulunacağız. Doğu Ekspresinin Ardahan ve Iğdır’a gitmesi için ilgili Bakanlıklarla görüşülüp hizmete sunulması için girişimde bulunacağız. Kars Ardahan Iğdır illerinin turizm ve sanayi gibi yatırımların yapılması ve iş insanlarının üç ilimize yönelmesi için tanıtım çalışmaları yapacaklarını da ifade etti.” 
Yıldırım; “Kıymetli hanımefendiler beyefendiler, hepinizi Kars Ardahan Iğdır Federasyonu olarak “Biz Ne yaptıysak hep beraber yaptık, Biz ne yapıyorsak birlikte yapıyoruz.” Örgütlü yapıların temel taşları insanlardır. Sizleri çok seviyorum İyi ki varsınız diyorum hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Allah'a emanet ediyorum dedi.” 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.