• ötüken kars

JANDARMADAN TRAFİK VE RADAR UYGULAMASI

KARS İL JANDARMADAN TRAFİK VE RADAR UYGULAMASI

25 Haziran 2020 12:06

JANDARMADAN TRAFİK VE RADAR UYGULAMASI
KARS PUSULA / ADEM ALP

Jandarma Özel Trafik Denetim Uygulamasını aralıksız sürdürüyor. 
Kars İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri trafik denetimlerine aralıksız devam ediyor. Jandarma Trafik ekipleri, yolcu taşımacılığı yönünde trafik denetimleri ve radarlı hız denetimlerinde, “Türkiye Özel Trafik Uygulaması” kapsamında 127 personeller il geneli giriş ve çıkışların yanı sıra il ve ilçe arası denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Konuyla ilgili Kars Valiliğinden yapılan açıklamada; Valiliğimiz kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığımız belli gün ve aralıklarla 08:00-18:00 saatleri arasında toplam 127 personelin katılımıyla Radar İle Hız Kontrolü, Yolcu Taşıyan Araç Kontrolü, Emniyet Kemeri ve Seyir Halinde Cep Telefonu kullanan sürücülere yönelik “Türkiye Özel Trafik Uygulaması” icra etmiştir.
1584 aracın kontrol edildiği uygulama kapsamında; 24’ü hız kurallarına uymamak, 36’sı diğer kural ihlallerinden olmak üzere 60 araca toplam 14 bin 256 TL idari para cezası kesilmiş ve 2 araç trafikten men edilmiştir.
Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir açıklamasında bulunuldu. 






Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.