JANDARMA SELİM VE DİGOR İLÇELERİNDE OPERASYON DÜZENLEDİ

JANDARMA SELİM VE DİGOR İLÇELERİNDE OPERASYON DÜZENLEDİ

25 Nisan 2020 08:18

JANDARMA SELİM VE DİGOR İLÇELERİNDE OPERASYON DÜZENLEDİ
KARS PUSULA / ADEM ALP

Jandarma iki ilçede operasyon düzenledi, kaçakçılar suçüstü yakalandı. Kars’ta kaçak kazı yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda, kaçak kazı yaptığı tespit edilen şahıslar ve suç aletleri olay yerinde ele geçirildiler. Konuyla ilgili Kars Valiliği İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; Kars il Jandarma Komutanlığımızca, alınan bir duyum üzerine yapılan titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda, Digor ilçesi Derinöz Köyü Kurudere mevkiinde 22.04.2020 günü saat 15:00 sıralarında izinsiz kazı yapan (5) şüpheli şahıs suç aletleri ile birlikte ele geçirilmiştir. Konu kapsamında; (2x1) metre çapında (1) adet çukur bulunmuş ve kaçak kazıda kullanılan (3) adet define aramakta kullanılan demir çubuk,(2) adet kazma, (1) adet kazma sapı ve (1) adet testere ele geçirilmiştir. Şüpheli (5) şahıs ile ilgili adli işlem yapılmıştır.
Öte yandan, Kars İl Jandarma Komutanlığımızca, alınan bir duyum üzere yapılan titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda, Selim İlçesi Laloğlu Köyü mevkiinde 22.04.2020 günü izinsiz kazı yapan (1) şüpheli şahıs suç aletleri ile birlikte ele geçirilmiştir.
Konu kapsamında; (1x1) metre çapında (1) metre derinliğinde ve (1.5x1.5) metre çapında (4) metre derinliğinde (2) adet çukur bulunmuş ve kaçak kazıda kullanılan (1) adet keser,(1) adet kova, (1) adet eldiven ve toplam (7) adet kırık küp parçası ele geçirilmiştir.  Şüpheli (1) şahıs ile ilgili adli işlem yapılmıştır denildi.












Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.