İYİ PARTİ KARS MERKEZ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

İYİ PARTİ KARS MERKEZ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

01 Mart 2020 19:15

İYİ PARTİ KARS MERKEZ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU
KARS PUSULA / ADEM ALP

İYİ Parti Kars Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi yapıldı. İYİ Parti Kars Merkez İlçe. 2. Olağan Kongresi parti binasında gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Şenol Beyhanlı ile Teymen Er yarıştı. Kongrede 117 oy alan Teymen Er Merkez İlçe Başkanı seçilirken, Şenol Beyhanlı ise 88 oyda kaldı. 
Kongrenin Divan Başkanlığını Sebahattin Kaçar üstlenirken, Yusufcan Er tarafından İdlib’de hain saldırıda şehit olan 36 Mehmetçiğimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Şenol Beyhanlı, “Memlekete hizmet amacıyla çıktığımız bu yolda, kurucu merkez ilçe başkanı sıfatının vermiş olduğu güç ve gururla yeni dönemde de adaylığımı takdirlerinize sunuyorum. Bugüne kadar geçirdiğimiz iki seçim sürecinde de partimin ilkeleri doğrultusunda görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Seçildiğim takdirde de üzerime düşen görevimi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim.
Seçim sonucu ne olursa olsun, partimizin neferi olmaya devam edeceğimi beyan ediyor, diğer başkan adayı Teymen beye de başarılar diliyorum.” dedi. Teymen Er ise kazananın her zaman İYİ Parti olacağını vurgulayarak, seçimin hayırlı olmasını temenni etti. 338 delegeden 209 delegenin oy kullandığı İYİ Parti Kars Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi’nde 117 oy alan Teymen Er Merkez İlçe Başkanı olurken, Şenol Beyhanlı ise 88 oy aldı. Kongrede 4 oy ise geçersiz sayıldı.

















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.