İş Bankasından Kars Yetiştiricisine Nefes

10 Haziran 2021 21:29

İş Bankasından Kars Yetiştiricisine Nefes

KARS PUSULA / ADEM ALP

Türkiye İş Bankasından Kars yetiştiricisine nefes
Türkiye İş Bankası Türkiye genelinde Tarım ve Hayvancılıkta gecesini gündüzüne katarak yetiştiricisine adeta nefes olurken, Banka bu kez nefesini Kars yetiştiricisi için kullandı. Kars Hayvancılığına ve Tarım sektörüne adeta can suyu olan İş Bankası hayvan yetiştiricilerine ve tarım çiftçisine İmece Kart ile Tarım Kredisini uygulamaya soktu.  
Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile Türkiye İş Bankası arasında İmece Kart ve Tarım Kredisi protokolü bugün imzalandı.
Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile Türkiye İş Bankası A.Ş. Kars Şubesi arasında Oda Üyelerine indirimli Faiz oranı ile yılda bir ödemeli Tarım Kredisi ve Aidatsız İMECE KART ürünlerinin kullandırılması yönünde Başkanlık binasında protokol imzalandı.
Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mecit Boran, Türkiye İş Bankası A.Ş. Erzurum Bölge Satış Müdürü Serhan Özerkan, Bölge Tahsis Müdürü Yusuf Temel, Bölge Satış Müdür Yardımcısı Hayri Çolak, Kars Şube Müdürü Serkan Çamuşoğlu, Bölge Tarım Yetkilisi Koray Çiftci ile oda temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı törende bir konuşma yapan Birlik Başkanı Mecit Boran; “Karslı üreticilerimizin ihtiyaçları paralelinde her daim yanlarında olmak adına Türkiye İş Bankası A.Ş. Kars Şubesi ile bir protokol imzalamış bulunuyoruz. Yaptığımız protokol çerçevesinde değerli üyelerimizin daha avantajlı faiz oranları ile kredi kullanmaları, Bankanın tüm kredi ürünlerinden faydalanmalarını sağlayacak olan protokolün üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Türkiye İş Bankası A.Ş. Erzurum Bölge Satış Müdürü Serhan Özerkan ise yaptığı açıklamada; “Bankamız olarak uzun yıllardır Tarım Sektöründe faaliyet gösteren üreticilerimize olan desteğimiz artarak devam etmektedir. Bu doğrultuda yine bir Tarım ve Hayvancılık şehri olan Kars ilimizin üreticilerinin de daha avantajlı koşullar ile Bankamız ürünlerinden faydalanabilmeleri adına bir süredir üzerinde çalıştığımız protokole son şekli verilerek Oda üyelerinin de menfaatlerine de olacak şekilde hazırlanmış ve bugünde imza altına alınmıştır.
Türkiye ve Kars Tarım ve Hayvancılığına olan desteğimizi bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz. Bizlere bu konuda destek veren Oda Başkanımız ve değerli üyelerine de buradan teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.
Oda yönetimi, söz konusu protokolü üyelerine 18 Haziran 2021 tarihine kadar SMS yoluyla ileteceklerini belirttiler.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.