HİZMET ADAMI SELİM İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ALTUN ESNAF ZİYARETİNDE

02 Ocak 2024 19:49

HİZMET ADAMI SELİM İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ALTUN ESNAF ZİYARETİNDE

KARS PUSULA / ADEM ALP

Hizmetleri ile İlçesini adeta ihya eden Selim İlçe Belediye Başkanı Altun her sabah esnaf ve halk ziyaretlerinin ardından mesaiye başlıyor. 
Kars'ın Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, göreve geldiğiğ günden itibaren ilçesini adeta sil baştan inşaa etti. Başkan Altun hizmetlerinin yanı sıra ilçe esnafları ve vatandaşlarıyla da bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. 
Kars'ın Selim ilçesi Belediye Başkanı Coşkun Altun, Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunuyor, onlarla çay içip sohbet ediyor. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip anında çözüme kavuşturuyor.
Selim Belediyesi olarak vatandaş odaklı hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Coşkun Altun, "Yeni yılın ilk mesaisine esnafımızı ziyarete ederek başladık. Esnafımızın sorunlarını dinledik" dedi. "Her yerde olmak gibi bir duan varsa, gönüllere gir. Çünkü sevenler, sevdiklerini gönüllerinde taşırlar" sözünü hatırlatan Altun, "Bizde Yeni yılın ilk gününe çok sevdiğimiz kıymetli hemşerilerimizi ziyaret ederek başladık. Hayırlı işler ve yeni yılın huzur mutluluk getirmesini temennisinde bulunduk. Selimli hemşehrilerimizin hizmetinde olduğumuzu kendilerine bir kez daha söyledik" diye konuştu.
Esnafla birlikte işyerlerini açan Başkan Altun, sabah çayını da esnafla içip, daha sonra belediyeye geçip çalışmalarını sürdürüyor. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.