HALKINI DİNLEYEN VALİ

30 Mayıs 2022 22:31

HALKINI DİNLEYEN VALİ

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarını bizzat dinlemek amacıyla “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Ardahan Valiliği Toplantı Salonunda, ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen 'Halk Günü' toplantısında vatandaşların sorunlarını, şikayetlerini ve taleplerini tek tek dinleyerek not alan alan Vali Hüseyin Öner, kendisine iletilen sorun, şikayet ve taleplerin değerlendirilmesi ve çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. 
 Toplantıya katılan vatandaşlarına yönelik bir konuşma yapan Vali Hüseyin Öner, “İnşallah bu yaptığımız toplantılarla sizlerin sorunlarına, dertlerine çare oluruz. Allah’ın izni ile bu şehirde herkesin derdine derman olmaya gayret edeceğiz ve önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetler yapacağız. Bugün dile getireceğiniz sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerinizi bizzat ben ve ilgili kurum müdürlerimiz takip edecek ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.