GÖNLÜMÜZ "MAVİ"DEN YANA

30 Mart 2021 12:53

GÖNLÜMÜZ

KARS PUSULA / ADEM ALP

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin risk durumunu gösteren son haritayı paylaştı. Buna göre orta riskli (sarı) kategorisinde bulunan Kars, yüksek riskli (turuncu) kategorisine yükseldi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün sık sık vatandaşlara koronavirüs tedbirlerine riayet etme çağrısının dikkate alınmaması ve vaka sayılarında yaşanan artış risk haritasına yansıdı. 

Orta riskli (sarı) kategorisinde bulunan Kars, yüksek riskli (turuncu) kategorisine yükseldi.

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda, “İllerimizin risk durumunu gösteren son haritamız. Virüs gücünü kaybetmiş değil. Bu haritayı maviye çevirmek elimizde. Aşı programı toplum bağışıklığını sağlayana kadar mücadele etmeliyiz. Zor olanı aştık kolay olanı kaybetmeyelim” dedi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ise yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşehrilerim; maalesef Yüksek Riskli İl (turuncu ) kategorisinde yer alıyoruz. Düşük Riskli Kategoriye (Mavi) dönüşmemiz için alınan tedbirlere ve Maske, Mesafe, Temizlik kurallarına hassasiyetle uyulmasını önemle rica ediyorum." ifadesini kullandı.

 

Etiketler : GÖNLÜMÜZ
Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.