Ekipler Sıkı Denetimde

07 Mart 2021 13:58

Ekipler Sıkı Denetimde

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler toplu taşıma, yaya ve işyeri denetimlerini arttırdı. Ekipler toplu taşıma aracını kullanan vatandaşları maske ve mesafe kurallarına uymaları konularında uyardı.

Kontrollü normalleşmeye geçilmesiyle birlikte sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığı Kars’ta Sokak ve caddelerde hem araç hem de insan hareketliliği yaşanıyor. Kısıtlama olmadığından dolayı vatandaşlar rahat bir şekilde işlerini görürken yoğun kalabalık dikkat çekti. Bakanlığı talimatıyla denetimler sıklaştırıldı. İlde yapılan denetimlerde kurallara uymayan işletmeler ve toplu taşıma araçları ile yolcular tek tek uyarıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyordu. Son yapılan kabine toplantısının ardından Cumartesi ve Pazar günleri kısıtlama kaldırıldı. Kars’ta kısıtlamanın kaldırılmasının ardından işe gitmek için evlerinden çıkanlar toplu taşıma araçlarını veya özel araçlarını kullandı. Hava'nın soğuk olmasına rağmen cadde ve sokaklarda insan yoğunluğu gözden kaçmadı.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.