Dr. Aytaç Erman Kesgin: “15 Mayıs sabahı güneşli günlere uyanacağız”

17 Mart 2023 17:21

Dr. Aytaç Erman Kesgin: “15 Mayıs sabahı güneşli günlere uyanacağız”

KARS PUSULA / ADEM ALP

Dr. Aytaç Erman Kesgin: “15 Mayıs sabahı güneşli günlere uyanacağız”
Kars Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ve Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aytaç Erman Kesgin, İYİ Parti Kars Milletvekilliği için görevinden istifa etti. 
Kars’ta, saygın ve önemli ailelerinden Kars Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ve Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aytaç Erman Kesgin, Kars Milletvekilliği için görevinden istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı. Kalabalık bir heyetle partinin il başkanlığına gelen Dr. Aytaç Erman Kesgin, Kars’a ve Karslıya hizmet için aday olduğunu söyledi. 
Kesgin burada yaptığı açıklamada; “Başta sayın il başkanım, değerli dava arkadaşlarım ve İYİ Parti’ye gönül vermiş çok değerli Kars halkını canı gönülden selamlıyorum. Bugün, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için müracaat etmekteyim. Çok heyecanlı ve mutluluk dolu bir duygu yaşıyorum, hep birlikte inşallah 15 Mayıs sabahı güneşli günlere uyanacağız.” dedi. 
İYİ Parti’nin Kars’ta her gün gücüne güç kattığını ifade eden İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba ise “Dr. Aytaç Erman Kesgin ve ailesini İYİ Parti saflarında görmek bizlere şeref vermiştir. İktidar yolunda İYİ Parti 28. dönem milletvekili aday adaylarımızın başvuru süreci hız kesmeden devam ediyor. Şehrimizin tanınmış ailelerinden Kars Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Sayın Dr. Aytaç Erman Keskin, İYİ Parti Kars İl Başkanlığımızdan milletvekili aday adaylığı için müracaat etmiştir. Aday adayımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.