Dr. Ahmet Recep Tekcan Kurban Bayramı Mübarek Olsun

08 Temmuz 2022 23:37

Dr. Ahmet Recep Tekcan Kurban Bayramı Mübarek Olsun

KARS PUSULA 

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı ve Belediyeler Birliği Genel Kordinatörü Dr. Ahmet Recep Tekcan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Tekcan mesajında şu ifadelere yer verdi; Manevi duygularımızın en üst seviyede yaşandığı Bayramlarımızın, toplum hayatımızda çok güçlü yapıcı ve birleştirici bir gücü ve değeri vardır. Bayram günlerinde toplumumuzun şuuru bütünleşir, toplumun tüm fertleri birbirleriyle kaynaşır, dargınlıkların ve küskünlüklerin ortadan kalktığı, Türk Milletinin ve İslam Âleminin hayatında özel bir yeri olan mübarek Kurban Bayramında, yaptığımız hayırlar, dualar ve keseceğimiz kurbanlar, Kâinatın ve Âlemlerin Yaratıcısı, Yüce Allah katında kabul olmasını diliyorum.  
Tekcan; "Bu vesileyle tüm İslam Alemi’nin mübarek kurban bayramını en kalbi duygularımla kutlar, milletçe birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Mübarek bayramların, tüm dünyada insanların, kardeşlik bağlarıyla kenetlenerek barış ve huzur içerisinde yaşamalarına vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim." Bayramınız Mübarek Olsun.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.