• ötüken kars

Diyanet-Sen Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş' in Kurban Bayramı Mesajı

20 Temmuz 2021 08:54

Diyanet-Sen Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş' in Kurban Bayramı Mesajı

KARS PUSULA 

 

Diyanet-Sen Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Keleş yayınladığı kutlama mesajında; “Saygıdeğer Karslı hemşerilerimin aile fertleriyle birlikte Kurban Bayramlarını kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı günlerdir.

Fakiri, kimsesizi, yetimi, öksüzü, yaşlıyı her zaman bağrına basmış bir toplumun fertleri olarak, manevi duyguların yoğunlaştığı bu günlerde yardımsever insanımızın, kimsesiz, yardıma muhtaç çocuklar ile ilgiye muhtaç yaşlılarımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum.

İçinde bulunduğumuz mübarek zamanlar hürmetine, Rabbimizden, Covid-19 salgınının bir an evvel bitmesini niyaz ediyorum.

Bu vesileyle, eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.

Bu duygularla bütün hemşerilerimizin, Kurban Bayramı’nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.” dedi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.