CİNAYET ZANLILARI GÖZALTINA ALINDI

CİNAYET ZANLILARI GÖZALTINA ALINDI

18 Temmuz 2020 21:52

CİNAYET ZANLILARI GÖZALTINA ALINDI
KARS PUSULA / ADEM ALP

Cinayet zanlıları gözaltında. Kars'ta anne ve oğlunun öldürdüğü iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünce anne ile oğlunun bulunması için özel ekip kuruldu ve çalışmalara başlandı.
Çalışmalar sonucu, Cumhuriyet köyü yakınlarında yer alan sulama kanalı yanındaki kuyuda, anne ve oğlunun cesedi bulundu. Polis ekiplerince yapılan çalışma sonucunda Cumhuriyet köyünde M.S ve A.S, isimli zanlılar düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
M.S, anne ve oğlunu öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Bu arada köy yakınlarında bir miktar para ile anne ve oğlunun öldürülüğü silah bulundu.

Olayla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada: 12.07.2020 günü 155 Polis İmdat hattı aranarak İstanbul ilinden Figan KARADAĞ ve oğlu Mert KARADAĞ'ın yakınları kendilerinden 10 Temmuz 2020 tarihinden bu yana haber alamadıkları şeklinde ihbarda bulunmaları üzerine, Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışma neticesinde konu ile ilgili M.S (29)ve A.S. (29)gözaltına alınmış ve olay aydınlatılmıştır. Figan KARADAĞ ve Mert KARADAĞ'ın av tüfeği ile öldürüldüğü tespit edilerek olayda kullanılan av tüfeği ele geçirilmiştir.
Yapılan yer gösterme neticesinde cesetlerin bir su kuyusuna atıldığı tespit edilmiş gerekli otopsi işlemleri için adli tıp birimine gönderilmiştir. Denildi.









Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
Bekci 18 Temmuz 2020 00:00

Allah zulüm etsin anneyle çocuğa kıyanlara allah sorsun