CHP Kars Gençlik Kolları Başkanlığından Ankara Çıkartması

18 Mayıs 2024 19:49

CHP Kars Gençlik Kolları Başkanlığından Ankara Çıkartması

KARS PUSULA / ADEM ALP

CHP Kars Gençlik Kolları Başkanlığı, yarın gerçekleştirilecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerine katılmak için 150 CHP Gençlik kolları üyesi ve genci Başkent Ankara’ya uğurladı. 
Uğurlama programına sadece ilçe belediye başkanları katıldı. CHP Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, CHP Selim Belediye Başkanı Barış Koç, Kars Gençlik Kolları Başkan Vekili Furkan Uluman'ın  katıldığı uğurlama programında 150 öğrenciyi coşkulu bir şekilde Ankara'ya uğurladılar.
Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı 150 gencin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına katılarak Kars’ı başkent Ankara’da temsil edecek. Karslı gençler Anıtkabri de ziyaret edecekler. 
Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Kars Gençlik Kolları Başkanı Nevruz Ediz Yantemur Bugün gençlik kolları olarak 150 arkadaşımız ile 19 mayısta atamızın huzuruna gitmek için yola çıkıyoruz. Genel merkezimizin düzenlemiş olduğu büyük yürüyüşe katılıp atamızı ziyaret edeceğiz. Çok heyecanlı ve coşkuluyuz. 19 Mayıs koordinasyonu için bir gün önceden Ankara’ya geldim. 19 Mayıs sabahı saat 09.00 da Kars’tan gelen arkadaşlarımız ile bir araya gelerek korteje katılacağız dedi. 
Kars Gençlik Kolları Başkan Vekili Furkan Uluman, CHP Kars Gençlik Kolları olarak 150 gençle birlikte Ankara’ya gittiklerini açıkladı. Uluman “Ankara’da CHP Gençlik Kolları Genel Başkanımız Gençosman Killik tarafından karşılanacağız. Kars’tan Ankara’ya heyecan ve coşkuyla Atamızı ziyarete gidiyoruz.” Dedi.  
CHP Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur da uğurlama sırasında yaktığı açıklamada Cumhuriyetin ilk önce kurulduğu şehir Kars’tan Ankara’ya Ata’nın huzuruna öğrenci göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirerek “Yurdun 4 bir yanından olduğu gibi ilimizden de öğrenciler Ankara’ya Ata’nın huzuruna gidiyor.  Gençlik gelecek demektir. Gençlik geleceği kazanacak. İstiyoruz ki bu ülke bir daha bir kurtuluş daha savaşı yaşamasın!” dedi. 
CHP Selim Belediye Başkanı Barış Koç da açıklamasında” Gençlerimizi Kars’tan Ankara’ya Atamızın huzuruna gönderiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Gençlerin her zaman yanında olacağız. Ülkemiz gençlerle birlikte daha da ileriye gidecek. Tüm Kars halkının ve gençlerinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.