Çalkın; Kongreler Tamam Şimdi.!

06 Şubat 2021 22:30

Çalkın; Kongreler Tamam Şimdi.!

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ak Parti Kars İl Başkanı Çalkın kongre sonrası seçilen teşkilatları ve yönetimi ile ilk İstişare ve Değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. 
Gençlik Kolları ve Kadın kolları başkanlık kongrelerini de tamamlayan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, kongrelerini tamamlanmasının ardından parti binasında 'Seçilen Başkanları ve yönetimleri ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ düzenleyerek partililerle bir araya geldi.
İl Başkanı Çalkın, başkanlığında yapılan toplantıda; Kongreler sonrası çalışma takvimi, yol haritası ve yeni üye çalışmaları konuları ele alındı.
İstişare toplantısında konuşma yapan Başkan Çalkın; "Kongreler teşkilâtlarımızda yenilenme ve tazelenme süreçleridir. Büyük bir heyecan, coşku ve katılımla kongrelerimizi gerçekleştirerek sonlandırdık. AK Parti’de eski yeni diye bir kavram söz konusu değildir, sadece nöbet değişikliği vardır. Teşkilâtımızda bir bayrak yarışı vardır. Bizim partimizde makam ve mevkiinin hiç bir önemi yoktur. Genel Başkanımızdan, mahalle başkanımıza kadar her kademe aynı görev sorumluğunu taşımaktadır. Ben bugüne kadar davamızda ve partimizde görev yapan, katkıda ve hizmette bulunan tüm kardeşlerime en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Teşkilatlar olarak amacımız; halkımıza, hizmetin en iyisini en doğru şekilde sunmaktır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Gönül Seferberliği kapsamında Kars ilimizde üye çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda AK Parti teşkilatları olarak partimize yeni üye katılımlarını sağlayacağız. Teşkilat çalışmalarımızı azimle, kararlılıkla ve gayretle sürdürmeye devam ediyoruz ve etmeyede devam edeceğiz. İnşallah yeni katılan arkadaşlarımızın enerjisi ve heyecanıyla birlikte davamıza daha güçlü bir şekilde çalışmada bulunacağız. Rabbim birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin" dedi.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.