Birlik Başkanı Alp'ten Ramazan Ayı Mesajı

11 Mart 2024 13:17

Birlik Başkanı Alp'ten Ramazan Ayı Mesajı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Doğu Anadolu Damızlık Birlikleri Temsilcisi Kars İl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Eren Alp Ramazan Ayı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Eren Alp mesajında şu ifadelere yer verdi: “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş ayı olan bir Ramazan ayına daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Dua, ibadet, yardımlaşma ve dayanışma günlerini uhdesinde barındıran bu ay, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı mukaddes bir aydır. Oruç ibadetimizi eda ettiğimiz, sabrın ve şükrün en güzel şekilde öğrenilip tatbik edildiği, sofralarımızda bereketi, evlerimizde huzur ve saadeti idrak ettiğimiz rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır Ramazan-ı Şerif.”
Başkan Alp; “Bu duygu ve düşüncelerle ülke ekonomisine büyük katkı sunan değerli yetiştiricilerimiz adına, Aziz Milletimizin ve bütün İslam Âleminin mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyor, tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini cenabı Allah’tan diliyorum.” İfadelerini kullandı. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.