Başkan Yılmaz, Esnaflarını ziyaret etti

07 Haziran 2022 22:55

Başkan Yılmaz, Esnaflarını ziyaret etti

KARS PUSULA / ADEM ALP

2 Ocak 2022 tarihinde yapılan Kars Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanlık seçimini kazanarak Başkan seçilen Onur Yılmaz, üyelerini dolaşarak onlara çeşitli hediyeler takdim edip sorunlarını dinliyor.  
Başkan Yılmaz, Bütün değerli üyelerimize teşekkür hediyesi yaptırarak tek tek gezdik teşekkürlerimizi sunduk. Bütün dostlarımıza üyelerimize teşekkür eder saygılarımı sunarım dedi. 
200 üyesi bulunan Kars Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Yılmaz; İşveren ve işçiyi buluşturacak projelerimizle, sektörlerimizdeki en büyük sıkıntıları çözüp esnafımızın kanayan yaralarına merhem olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimden seçime değil belirli aralıklarla esnafımızla buluşup, sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya çalışıyoruz. 
Oda Başkanı Yılmaz, yaşanan salgın sürecinden bu yana en çok etkilenen esnaf kesiminin başında kahvecilerin ve kıraathanecilerin yer aldığını belirterek, "Kahveciler ve kıraathaneciler pandemi sürecinde adeta battı." 
Yılmaz; artık normalleşme süreci ile birlikte, salgın yasaklarının da kalkması esnafımıza bir nebze de olsa nefes aldıracak derken, her geçen gün artan ve uygulanan zamlar yeniden esnafımızın adeta nefesini kesiyor. Umarız bu zamlar bu şekilde devam etmez. Aksi takdirde pandemi günlerinde yaşanan sıkıntıların 2-3 katını yaşar duruma geleceğiz ve birçok işletmemiz tamamen kapanacaktır dedi.  
Başkan Yılmaz, Çay, tüp, şeker ve daha birçok ürüne zam gelmesi ile kahveci esnafı da sattığı Çay’a, Kahve’ye zam yapmak zorundalar. Artık esnafımız kadar vatandaşlarımızın da zamlara karşı dayanacak gücü ve ekonomisi kalmamıştır. İfadelerini kullandı. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.