Başkan Yıldırım ve Yönetimi Kars'ta

10 Haziran 2021 09:21

Başkan Yıldırım ve Yönetimi Kars'ta

KARS PUSULA / ADEM ALP

KAI Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ve yönetimi Kars Ardahan ve Iğdır'da bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a geldiler. 
Ankara’da gerçekleştirilecek tanıtım günleri istişareleri ve engelliler için tekerlekli sandalye yardımları programı çerçevesinde Kars’a gelen Başkan Yıldırım’ın ilk durağı Ebul Hasan Harakani Türbesi oldu. Türbede dua eden Başkan Yıldırım daha sonra Kars Valisi Türker Öksüz, SERKA Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Yıldız’ı makamlarında ziyaret etti.
Ziyaretler kapsamında Ankara’da gerçekleştirilecek olan Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günleri ile ilgili istişarelerde bulundu.
Ayrıca, Kars Valiliği tarafından Kars Kalesi eteklerinde yapımı devam eden Bedesten projesinide ziyaret eden Başkan Yıldırım, bu projenin tamamlanması ile birlikte Kars Kalesi ve bölgesi adeta açık hava müzesi haline gelmiş olacaktır dedi. 
Başkan Yıldırım’ın 3 günlük ziyaretleri Ardahan ve Iğdır’da da devam edecek.
KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım’a, KAI yönetim kurulu üyeleri eşlik ediyor. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.